Pand Kts-schilders

Over ons

KTS- schilderwerken is voort gevloeid uit schildersbedrijf Kristians wat de deuren opende in 1992 en is opgesplitst halverwege 2005. Met ruim twintig jaar ervaring streven wij naar kwaliteit. Kwaliteit komt met deze ervaring in alle opzichten beter uit de verf. Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen.

Inspelen op behoeften en wensen

Kts-schilders heeft zowel particulieren als bedrijven als opdrachtgever en weet als geen ander hoe belangrijk het is om de klant als koning te behandelen. Op basis van uw wensen en behoeftes kunnen wij u ongetwijfeld een goede en passende oplossing bieden. Kenmerkend voor Kts-schilderwerken is de hoge mate van flexibiliteit en de betrokkenheid om de klant steeds weer de beste oplossing te bieden.

Hoogwaardige afwerking

Opdrachten worden altijd met zorg en veel aandacht uitgevoerd. Goed uitgevoerd schilderwerk biedt diverse voordelen, onder meer voor goed onderhoud aan uw huis of bedrijfspand, waardoor de waarde ervan behouden blijft. Daarnaast kan een nieuwe, modieuze kleur uw bedrijf of woning een nieuwe, eigentijdse en verfrissende uitstraling geven. Voor een hoogwaardige afwerking kiest Kts-schilders uitsluitend voor professionele verfproducten. Zo bent u ervan verzekerd dat altijd wordt ingespeeld op de laatste ontwikkelingen op het gebied van verftechnologie.