Buitenschilderwerk

Prijs

De prijs van buiten schilderwerk is sterk afhankelijk van de staat waarin het houtwerk zich bevind. Meestal volstaat, schoonmaken, schuren, gronden en afschilderen inclusief het kitten van naden en spaarzaam plamuren. Vaak branden wij de onderdorpels af om ze daarna 2 maal in de grondverf te schilderen en 2 maal af te schilderen, want onderdorpels zijn vaak het eerste die onderhoud nodig hebben. Maar dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de staat van het te schilderen object.

Hoogte

Hoogte is geen probleem voor ons, daar wij een steiger in gebruik hebben die tot 12 meter hoog kan worden opgebouwd zodat zelfs dakkapellen, waterborden en windveren goed bereikbaar zijn.

Houtrot

Wij beschikken over de laatste technieken om houtrot te herstellen. Allereerst wordt het rotte deel verwijderd en daarna gaan er pillen in die verdere houtrot moeten tegengaan. Het verwijderde gedeelte wordt of door onze timmerman vervangen of het gat wordt opgevuld met woodfill een knoertharde houtvervanger, waarna het geheel piekfijn wordt afgewerkt zodat er geen verschil is tussen het gerepareerde en het oude gedeelte van het kozijn.